Despre noi

CINE SUNTEM

În calitate de dealer de mașini de lux cu 25 de ani de experiență, ne mândrim cu faptul că oferim clienților noștri vehicule de cea mai bună calitate și cele mai bune servicii posibile. Echipa noastră de profesioniști experimentați este dedicată să se asigure că fiecare client care intră pe ușile noastre primește o atenție personalizată și pleacă mulțumit de achiziția sa.

De-a lungul anilor, ne-am construit o reputație de excelență pe piața mașinilor de lux. Am dezvoltat relații cu producători de top, ceea ce ne permite să le oferim clienților noștri cele mai recente și mai căutate modele. Angajamentul nostru față de calitate se extinde dincolo de vehiculele pe care le vindem; oferim, de asemenea, o gamă de opțiuni de finanțare și garanție pentru a ne asigura că clienții noștri au liniște sufletească la achiziția lor.

La reprezentanța noastră, considerăm că deținerea unei mașini de lux ar trebui să fie o experiență, nu doar o tranzacție. De aceea, oferim o gamă de servicii pentru a-i ajuta pe clienții noștri să își întrețină și să se bucure de vehiculele lor, de la întreținere și reparații până la detaliere și personalizare.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui vehicul de lux nou sau second-hand, echipa noastră este aici pentru a vă ajuta să găsiți vehiculul perfect pentru stilul dvs. de viață și buget. Suntem pasionați de ceea ce facem și ne angajăm să le oferim clienților noștri cea mai bună experiență posibilă. Vă mulțumim că ne luați în considerare pentru nevoile dvs. de mașini de lux.

CE OFERIM

Bine ați venit la C&I Automobiles, unde vă oferim o selecție de neegalat a celor mai bune vehicule de lux de pe piață. Ne mândrim cu faptul că oferim clienților noștri o experiență de cumpărare personalizată și excepțională, care să răspundă nevoilor și preferințelor lor specifice.

Echipa noastră este formată din profesioniști experimentați și bine informați care sunt dedicați să vă ajute să găsiți mașina visurilor dumneavoastră. De la reprezentanții noștri de vânzări până la departamentele de finanțare și service, personalul nostru se angajează să ofere cel mai înalt nivel de servicii și satisfacție pentru clienți.

Înțelegem că achiziționarea unei mașini de lux este o investiție semnificativă, motiv pentru care oferim numai vehicule de cea mai bună calitate, care au fost inspectate și întreținute în detaliu la cele mai înalte standarde. Inventarul nostru include o gamă largă de mașini de lux de la mărci de top, cum ar fi BMW, Mercedes-Benz, Porsche și Audi.

La reprezentanța noastră, facem tot ce ne stă în putință pentru ca procesul de cumpărare să fie cât mai simplu posibil. Oferim opțiuni de finanțare flexibile pentru a vă ajuta să vă asigurați cele mai bune rate și condiții care se potrivesc bugetului dvs. și, de asemenea, oferim servicii complete de întreținere și reparații pentru ca mașina dvs. de lux să funcționeze fără probleme în anii următori.

Suntem foarte mândri de reputația noastră de dealer de mașini de lux de încredere și respectat. Fie că sunteți în căutarea unei mașini de lux noi sau second-hand, echipa noastră este aici pentru a vă ajuta să găsiți vehiculul perfect care să vă satisfacă nevoile și să vă depășească așteptările. Vizitați-ne astăzi pentru a experimenta luxul și serviciile excepționale care ne diferențiază de ceilalți.

CE NE MOTIVEAZĂ

La reprezentanța noastră auto, ceea ce ne motivează este pasiunea de a conecta oamenii cu mașinile visurilor lor. Înțelegem că achiziționarea unei mașini este mai mult decât o simplă tranzacție; este o piatră de hotar în viața oamenilor și luăm în serios această responsabilitate.

Suntem conduși de angajamentul nostru față de excelență în fiecare aspect al afacerii noastre. De la echipa noastră de vânzări bine informată până la tehnicienii noștri experimentați de service, ne străduim să oferim o experiență superioară pentru fiecare client care intră pe ușile noastre.

Echipa noastră se străduiește în mod constant să rămână la curent cu cele mai recente tendințe și tehnologii din industria auto. Acest lucru ne permite să oferim îndrumare și recomandări de specialitate clienților noștri, indiferent dacă aceștia sunt în căutarea unei mașini sport elegante sau a unui SUV pentru familie.

Dar în centrul a ceea ce ne motivează este dedicarea noastră pentru satisfacția clienților. Credem că fiecare interacțiune cu un client este o oportunitate de a construi o relație de durată. De aceea, facem tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura că clienții noștri se simt apreciați, ascultați și înțeleși.

De la prețurile noastre transparente până la îngrijirea noastră personalizată de urmărire, ne facem misiunea de a oferi servicii și asistență excepționale mult timp după încheierea vânzării. Înțelegem că achiziționarea unei mașini este o investiție semnificativă și ne dorim ca clienții noștri să se simtă încrezători că au făcut alegerea corectă.

Pe scurt, ceea ce ne motivează este un angajament față de excelență, o pasiune pentru mașini și o dedicare pentru satisfacția clienților. Credem că, punând nevoile clienților noștri pe primul loc, ne putem construi o bază de clienți loiali și putem continua să prosperăm într-o industrie competitivă.

GALERIE DE MEDIA